Επισκόπηση

Η πολιτική επιστροφών μας διαρκεί 10 ημέρες. Εάν έχουν περάσει 10 ημέρες από την αγορά σας, δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε ανταλλαγή.

Για να πληροίτε τα κριτήρια για επιστροφή, το προϊόν σας πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο και στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε. Πρέπει επίσης να βρίσκεται στην αρχική συσκευασία.

Για να ολοκληρώσουμε την επιστροφή σας, χρειαζόμαστε απόδειξη ή απόδειξη αγοράς.

Επιστρέφει

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, χωρίς κυρώσεις και χωρίς να είστε υποχρεωμένοι να μας ενημερώσετε για τον λόγο που θέλετε να επιστρέψετε τα αγαθά, εντός δέκα ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Σε αυτή την περίπτωση χρεώνεστε μόνο για το άμεσο κόστος της επιστροφής των αγαθών.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εάν τα είδη που θέλετε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, η συσκευασία μαζί με τα έγγραφα και η απόδειξη που συνοδεύει το προϊόν. Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής χρημάτων, αλλά θα σας δοθεί πιστωτική απόδειξη – επιστροφή χρημάτων ή τιμολόγιο πιστωτικής κάρτας, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εντός ενός έτους (365 ημέρες) από την ημερομηνία έκδοσης, για να αγοράσετε νέα προϊόντα από το Gold.gr.

Ακύρωση

Οι παραγγελίες είναι αποδεκτές για ακύρωση μόνο στην περίπτωση που η εταιρεία μας δεν έχει αποστείλει ακόμη τα προϊόντα. Εάν τα προϊόντα έχουν ήδη αποσταλεί, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί. Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας στέλνοντάς μας email κάνοντας το αίτημά σας δίνοντάς μας πλήρεις πληροφορίες για την παραγγελία, πριν από την παραλαβή της παραγγελίας από τον courier (αριθμός παραγγελίας, ημερομηνία κ.λπ.)

Επιστροφές αποστολής

Για να επιστρέψετε το προϊόν σας, θα πρέπει να ταχυδρομήσετε το προϊόν σας στη διεύθυνση: {physical address}.

Εσείς θα είστε υπεύθυνοι για την πληρωμή των δικών σας εξόδων αποστολής για την επιστροφή του αντικειμένου σας. Τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται. Εάν λάβετε επιστροφή χρημάτων, το κόστος αποστολής επιστροφής θα αφαιρεθεί από την επιστροφή χρημάτων.

Ανάλογα με το πού ζείτε, ο χρόνος που μπορεί να χρειαστεί για να φτάσει το προϊόν που ανταλλάξατε μπορεί να διαφέρει.

Εάν επιστρέφετε πιο ακριβά αντικείμενα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία αποστολής με δυνατότητα παρακολούθησης ή να αγοράσετε ασφάλεια αποστολής. Δεν εγγυόμαστε ότι θα λάβουμε το επιστρεφόμενο προϊόν σας.

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] για ερωτήσεις σχετικά με επιστροφές χρημάτων και επιστροφές.

Back to Top